Kurban për Haxhin 2024

Eja edhe ti në umre!

flower divider

Zgjidh ofertën tënde

Sherbimet Tona

flower divider

Idriz Travel Umra Ofron:

Kryerja e ritualit të umres. Udhetime për në vendet e shenjta Mekke & Medinah. Cmimet më konkurese në treg

Eja edhe ti në Umre

Kryerja e ritualit të umres. Udhetime për në vendet e shenjta Mekke & Medinah. Cmimet më konkurese në treg

Çdo llojë vizë për në Arabinë Saudite. Vizë biznesi, pune, personale dhe egalizime dokumentash prane ambasades Arabise Saudite

Viza për në Arabinë Saudite

Çdo llojë vizë për në Arabinë Saudite. Vizë biznesi, pune, personale dhe egalizime dokumentash prane ambasades Arabise Saudite

Përkthime të ndryshme sipas nevojës nga Shqip në Arabisht si dhe nga Arabishtja ne shqip. Dokumente zyrtare edhe personale

Përkthime nga Shqip <=> Arabishtë

Përkthime të ndryshme sipas nevojës nga Shqip në Arabisht si dhe nga Arabishtja ne shqip. Dokumente zyrtare edhe personale

Ju ndihmojme që të prisni Kurbane në çdo kohë në Mekke

Kurbane

Ju ndihmojme që të prisni Kurbane në çdo kohë në Mekke

Eja edhe ti në Umre!

“Kryeni haxhin dhe umren për hir të Allahut…”
[El Bekare: 196.]

Ramazan 2024

flower divider

Umre në Ramazan 2024

kanë filluar regjistrimet për grupet e umreve gjatë muajit të bekuar të Ramazanit.

"Umreja në Ramazan është si të kryesh një haxh me mua"
- ka thënë i dashuri i zemrave tona, Profeti Muhammed (a.s)

...më shumë oferta
Njoftim

flower divider

Udhëtimi i jetës ne vendet e shenjta:

Vizitat në mekke

Mekke - Qabja e Madhnueshme
Mali Theur
Arafat
Muzdelife
Mina
Xhemarat
Shpella Hira

Vizitat në medine

Medine - Xhamia e Profetit(a.s)
"Kopshti i Xhenetit"
Xhamia Kuba
Mali Uhud
Xhamia me dy kible

Paketa e Umres

flower divider

Çfarë përmban paketa e umres?

icon from list

Vizitat

Vizitat në vendet e shenjta si në Mekke, Medina, Arafat ...etj

Libri

Libri rituali i Umres me detajet e umres i shpjeguar nga Muhammed ibën Salih El-`Uthejmin.

...shkarko librin
icon from list

Viza

Vizën e umres e vlefshme per 3 muaj.

icon from list

Ujë zem-zem

Ju mundesojmë të merrni 5 litra ujë zem-zem në kthim.

icon from list

Ihrami

Mundesimi i rrobës se ihramit dhe ndihmesë për veshjen e tij

Çantë shpine

Çantë shpine me logon tonë.

icon from list

Bileta

Biletën vajtje: Tiranë-Athinë-Jeddah dhe kthimi Jeddah-Athinë-Tiranë

icon from list

Udhëheqës të grupi

Hoxhën udhëheqës për grupin duke ju shoqëruar në çdo hap të ritualeve

Transportin

Transportin në Arabinë Saudite

icon from list

Hotelet

Hotelet në Mekke dhe Medine

Umra Oferta

flower divider

Idriz Travel Umra Lista

Idriz Travel Umra

Viza - Umre - Perkthime - Kurbane

Idriz Travel Umra Extra

Idriz Travel Umra është një agjenci udhëtimesh e fokusuar në shërbimet me Arabinë Saudite:
viza, umre, kurbane, përkthime.

Mundeson vizita në:
Mekke • Medine • Arafat • Muzdelife • Mina • Hira • Kuba • Uhud • Masjid Profetit (a.s)

Website develope by @CodeWithKoli.

All rights reserved ©2024