Eja edhe ti në Umre!

Përfshirë në këtë paketë umre  janë:

  • Librin (Rituali i Umres)
  • Çanta shpine për udhëtim
  • Vizën e Umres
  • Biletën e udhëtimit vajtje-ardhje
  • Transportin në Arabinë Saudite
  • Akomodimin në hotelet e komoditetshme në Mekke dhe Medinë
  • Ujë zemzemi
  • Ihramin
  • Praninë e një hoxhe udhëheqës të grupit
  • Vizitat në vendet e shenjta të Mekkes dhe Medinës

Eja në këtë rrugëtim të shenjtë, ku ne do të kujdesemi për detajet dhe do të ofrojmë udhëzim të plotë për ritualin e Umres. Do të keni mundësinë të përqendroheni vetëm në frymën dhe adhurimin tuaj, ndërsa ne kujdesemi për të tjerat. Kjo është një mundësi e rrallë për të krijuar kujtime që do të ruhen për gjithmonë.

Për më shumë informacion dhe për të rezervuar vendin tuaj në këtë udhëtim të jashtëzakonshëm, na kontaktoni sot në Idriz Travel Umra Agjenci. Bashkohuni me ne në këtë udhëtim spiritual. Eja edhe ti në Umre, bashkohu me Idriz Travel!

Ne nisemi çdo javë nga Tirana, pranojme të gjithë interesuarit nga Shqiperia, Kosova, Maqedonia edhe Mali i Zi. 

Cfare ju duhet për Umre?
Dokumentat e nevojshme për umre jane: Pasaportë e vlefshme jo më pak se 6 muaj, 2 fotografi personale edhe zgjidhni një nga ofertat e rradhës duke preferuar edhe tipin e dhomës së hotelit.

Na Kontaktoni për umre:

* Umre Nga Shqiperia

** Umre Nga Kosova

*** Umre Nga Maqedonia E Veriut

**** Umre Nga Mali i Zi