muslim couple on ihramUmre Ramazan 2024 | 5 Mars - 15 Mars

Këtë muaj do te udhëtojmë drejt vendeve të shenjta. Nisja do jetë nga airport i Tiranes me një ndalesë ne Athine, Greqi. Pastaj pjesa e dytë e fluturimit nga Athina në airport Jeddah, Arabia Saudite.

Nisja:

Kthimi:

Çmimet E Hoteleve hotelet ne mekke edhe medine

Dhoma me
hotel muslim person
4
Çmimet për person: 1150
Dhoma me
hotel muslim person
3
Çmimet për person: 1220
Dhoma me
hotel muslim person
2
Çmimet për person: 1300

Idriz Travel Umra vjen me oferta e radhës për në vendet e shenjta ne muajin e bekuar te Ramazanit!

Eja dhe ti në Mekke , Eja edhe ti në Medine

Umra  nga Shqiperia edhe vendet komshi nisemi:

Nisja nga 05 Mars 2024 Tirane - Jeddah

Mberritja nga Mekka , 15 Mars 2024 Jeddah - Tirane

*Vende Te Limituara

Nxitoni per umre ne ramazan

📃 Kjo paketë përfshin:

• Librin (Rituali i Umres)

• Çantë shpine

• Vizën e umres

• Biletën vajtje-ardhje

• Transportin në Arabinë Saudite

• Hotelet në Mekke dhe Medine

• Ujë zemzemi

• Ihramin

• Hoxhën udhëheqës të grupit

• Vizitat në vendet e shenjta

 

🏨 Dhoma me 4 shtretër – 1150€ (për person)

🏨 Dhoma me 3 shtretër – 1220€ (për person)

🏨 Dhoma me 2 shtretër – 1300€ (për person)

✅ Dokumentet e nevojshme

1) Pasaportë e vlefshme jo më pak se 6 muaj

2) Fotografi personale

*Umre nga Shqiperia

*Umre nga Kosova

*Umra nga Maqedonia e Veriut

*Umra nga Mali i Zi

  • Hotele Luksoze me mengjesin e perfshire.
  • Hoteli ne Mekke shume prane Qabes - Al Wahj Towers
  • Hoteli ne Medine shume afer Xhamis se Profetit(s.a.s) - Nusk Al Hijra

Nen mbikqyrjen e hoxhes se grupit sebashku do te udhetojme ne vendet e shenjta si: Mekke, Medina, Arafat si dhe ne vende te shenjta si Shpella Hira, Xhamia E Profetit, Kopshti i xhennetit, Xhamia Kuba, Muzdelefe etj...

Idriz Travel umra vjen per ju me sherbim te garantuar per te bere te mundur per ju te shijoni udhetimin shpirteror ne cdo moment te kohes bashk.