muslim couple on ihramUmra e rradhës | 23 Nëntor - 04 Dhjetor 2023

Këtë muaj do te udhëtojmë drejt vendeve të shenjta. Nisja do jetë nga airport i Tiranes me një ndalesë ne Athine, Greqi. Pastaj pjesa e dytë e fluturimit nga Athina në airport Jeddah, Arabia Saudite.

Nisja:

Kthimi:

Çmimet E Hoteleve hotelet ne mekke edhe medine

Dhoma me
hotel muslim person
2
Çmimet për person: 1180
Dhoma me
hotel muslim person
3
Çmimet për person: 1120
Dhoma me
hotel muslim person
4
Çmimet për person: 1060

Idriz Travel Umra vjen me oferta e radhës për në vendet e shenjta! 🕋

Eja dhe ti në Mekke , Eja edhe ti në Medine

✈️ Nisja: 26 Nëntor

✈️ Kthimi: 04 Dhjetor

Udhëheqës Grupi: Muharrem Vrana

📃 Kjo paketë përfshin:

• Librin (Rituali i Umres)

• Çantë shpine

• Vizën e umres

• Biletën vajtje-ardhje

• Transportin në Arabinë Saudite

• Hotelet në Mekke dhe Medine

• Ujë zemzemi

• Ihramin

• Hoxhën udhëheqës të grupit

• Vizitat në vendet e shenjta

🏨 Dhoma me 4 shtretër – 1060€ (për person)

🏨 Dhoma me 3 shtretër – 1120€ (për person)

🏨 Dhoma me 2 shtretër – 1180€ (për person)

✅ Dokumentet e nevojshme

1) Pasaportë e vlefshme jo më pak se 6 muaj

2) Fotografi personale

Ne nisemi pranojme rezervime nga keto vende:

  • Umra nga Shqiperia
  • Umra nga Kosova
  • Umra nga Maqedonia e Veriut
  • Umra nga Mali i Zi

Nen mbikqyrjen e hoxhes se grupit sebashku do te udhetojme ne vendet e shenjta si: Mekke, Medina, Arafat si dhe ne vende te shenjta si Shpella Hira, Xhamia E Profetit, Kopshti i xhennetit, Xhamia Kuba, Muzdelefe etj...