muslim couple on ihramUmra e rradhes | 09-20 Nëntor 2023

Këtë muaj do te udhëtojmë drejt vendeve të shenjta. Nisja do jetë nga airport i Tiranes me një ndalesë ne Athine, Greqi. Pastaj pjesa e dytë e fluturimit nga Athina në airport Jeddah, Arabia Saudite.

Nisja:

Kthimi:

Çmimet E Hoteleve hotelet ne mekke edhe medine

Dhoma me
hotel muslim person
2
Çmimet për person: 1180
Dhoma me
hotel muslim person
3
Çmimet për person: 1120
Dhoma me
hotel muslim person
4
Çmimet për person: 1060

Oferta e radhës për në vendet e shenjta! 🕋

✈️ Nisja: 09 Nëntor

✈️ Kthimi: 20 Nëntor

Udhëheqës Grupi: Armend Kalanderi

📃 Kjo paketë përfshin:

• Librin (Rituali i Umres)

• Çantë shpine

• Vizën e umres

• Biletën vajtje-ardhje

• Transportin në Arabinë Saudite

• Hotelet në Mekke dhe Medine

• Ujë zemzemi

• Ihramin

• Hoxhën udhëheqës të grupit

• Vizitat në vendet e shenjta

🏨 Dhoma me 4 shtretër – 1060€ (për person)

🏨 Dhoma me 3 shtretër – 1120€ (për person)

🏨 Dhoma me 2 shtretër – 1180€ (për person)

✅ Dokumentet e nevojshme

1) Pasaportë e vlefshme jo më pak se 6 muaj

2) Fotografi personale